eScan.

eScan is verkozen tot één van de beste beveiligingssoftware ter wereld, en is daarbij ook nog eens een van de goedkoopste.


Beveiliging tegen ransomware.

Ransomware is in staat om elke willekeurige computer over te nemen, en voor de gebruiker gedeeltelijk of geheel onbruikbaar te maken, tenzij er een bepaald bedrag wordt betaald aan de personen die verantwoordelijk zijn voor de besmetting met de ransomware.
eScan maakt gebruik van PBAE technologie (Proactive Behavioral Analysis Engine), wat inhoudt dat alle processen op uw computer nauwlettend in de gaten worden gehouden en geanalyseerd. Als er vervolgens iets verdachts op uw computer gebeurt wat past bij de manier waarop ransomware te werk gaat, dan treedt eScan actief in werking en grijpt in vóórdat de ransomware uw computer over kan nemen.
De PBAE technologie is effectief tegen ransomware aanvallen als Locky, Zepto, Crysis en vele andere. Door daarnaast wereldwijd data te verzamelen over pogingen van ransomware zijn vele duizenden ransomware aanvallen voorkomen op de computersystemen die beveiligd zijn met eScan. https://www.escanav.com/en/about-us/PBAE-technology.asp


Microworld.

MicroWorld Technologies is een geavanceerde security solution provider gespecialiseerd in antivirus, antispam, Content Security en Network Intrusion Prevention-oplossingen. Het is gevestigd in New Jersey, VS en heeft kantoren in India, Duitsland, Maleisië en Zuid-Afrika, evenals een krachtig netwerk van partners en resellers over de hele wereld.

Onder leiding van de dynamische ondernemer en technocraat Govind Rammurthy, begon MicroWorld Technologies haar activiteiten in 1993. Het bedrijf heeft sindsdien het security landschap gedefinieerd door het produceren van technologieën en oplossingen die innovatief zijn en vooral door vooruit te denken. Het bedrijf blijft streven om Futuristische Security Intelligence voor computers aan te bieden, zowel voor Enterprise als MKB of voor het thuisgebruiker segment.

Producten van MicroWorld zijn geslaagd voor een aantal strenge tests, uitgevoerd door gerenommeerde en onafhankelijke beoordelaars van de security-industrie. Microworld won tal van onderscheidingen voor hun superieure prestaties. Virus Bulletin, Checkmark, AV-Comparatives, Tucows, Red Hat en Novell Ready Ready zijn een paar van hen.

MicroWorld grootste troef zijn haar mensen. Het kernteam bestaat uit tovenaars in de verschillende platformen of Technology, genieën in marketing, veteranen in de verkoop en meesters in Finance. MicroWorld inspireert haar medewerkers om de gebaande paden te verlaten en nieuwe wegen te betreden. Ze zijn altijd geïnteresseerd om de beste en de grootste talenten die er zijn te huren. Differentieel denken is ingebakken in MicroWorld filosofie.

Technologieën

MicroWorld Winsock Layer (MWL) is een revolutionaire technologie die is ontwikkeld door MicroWorld. Het bevind zich tussen de Winsock Layer en de gebruiker applicaties. MWL laat MicroWorld producten gevaarlijke inhoud stoppen bij de transportlaag, voordat het de applicatielaag bereikt, en beschermt zo uw ICT infrastructuur het klokje rond.

Voor de aanpak van spam en phishing, maakt MicroWorld gebruik van een unieke technologie met de naam Non Intrusive Learning Patterns (NILP). Dit adaptieve mechanisme kan elke e-mail analyseren op basis van het gedragspatroon van de gebruiker en maakt op basis hiervan een weloverwogen beslissing. Het heeft de mogelijkheid om zelfstandig te leren maar haalt ook regelmatig resultaat feeds van de MicroWorld Server.

Producten

De belangrijkste producten van MicroWorld zijn eScan, Mailscan en X-Spam. eScan is een geavanceerde AntiVirus, AntiSpam en Content Security-oplossing die werkstations en servers beveiligen tegen alle soorten malware, toekomstige bedreigingen, adware, spyware, spam, phishing-mails en andere Content Security Issues.

MailScan is de AntiVirus en AntiSpam oplossing die Mail Servers van Ondernemingen beveiligt. X-Spam is een specifieke AntiSpam en AntiPhishing oplossing die werkt op het MailServer.

Technology Partnerships

MicroWorld maakt als een ISV (Independent Software Vendor) deel uit van diverse partner programma’s van de meeste grote software en hardware reuzen, onder andere, Microsoft, Intel, IBM Corporation, CheckPoint, Citrix, Suse Linux en Red Hat en werkt continu met hen samen om ervoor te zorgen dat de producten van MicroWorld uitvoerige bescherming bieden aan alle systemen die draaien op deze platforms en werken met deze oplossingen.

MicroWorld – De toekomst van Information Security

In een tijd waarin meer en meer bedrijfskritische systemen snel verhuizen naar web-based modellen en e-mails steeds vaker de levensader zijn van de bedrijven is uitgebreide bescherming voor ondernemingen de sleutel tot bedrijfscontinuiteit en operationele stabiliteit. MicroWorld levert consistent Security Solutions die je kunt vertrouwen, door haar technologie en oplossingen voortdurend te improviseren en innoveren. Want vertrouwen is een gemeenschappelijke waarde, voor ons en voor u!