Al vanaf €24,50 p.j.

eScan Anti virus

eScan Anti-Virus met Cloud Security: Deze versie bevat alle essentiele onderdelen om uw computer veilig te houden van hedendaagse dreigingen op het internet. Dit is de 30 dagen proefversie: u kunt deze versie activeren met een licentiecode om gebruik te maken van uw aangeschafte licentie.


Al vanaf €36,25 p.j.

eScan Internet Security

eScan Internet Security met Cloud Security: Deze versie bevat alle essentiële onderdelen om uw computer veilig te houden van hedendaagse dreigingen op het internet. Verder is deze versie voorzien van anti-phishing en zit er ouderlijk toezicht bij in. Dit is de 30 dagen proefversie: u kunt deze versie activeren met een licentiecode om gebruik te maken van uw aangeschafte licentie.


Al vanaf €40,50 p.j.

eScan Total Security

eScan Total Security met Cloud Security is ontworpen voor real-time bescherming voor computers tegen alle cyber-bedreigingen. Ook biedt Total Security een reputatiechecker voor domeinen en IP’s, slimme anti-spam technologie en geavanceerde Viruscontrole. EScan beschermt uw persoonlijke informatie en garandeert veilig internetten voor u en uw familie.


Al vanaf €46,50 p.j.

eScan Universal Security

eScan Universal Security Multi-Device Edition is speciaal ontworpen om real-time beveiliging te bieden aan apparaten en computers met Windows, Macintosh, Android, Linux en iOS-besturingssystemen op basis van objectieve inhoud en zich ontwikkelende cyberbedreigingen. Dit alles met een enkele licentiesleutel.


Al vanaf €29,00 p.j.

eScan Anti Virus voor Mac

eScan Anti-Virus Security voor Mac is een speciaal ontworpen beveiligingsoplossing voor Apple Macintosh-machines. Ze biedt een effectieve bescherming tegen IT-beveiligingsrisico’s, waaronder real-time bescherming tegen virussen, spyware, adware, rootkits, botnets, keyloggers en andere beveiligingsbedreigingen.


Al vanaf €21,75 p.j.

eScan Anti-Virus voor Linux

eScan Anti-Virus voor Linux Desktops is een betrouwbare virusscanner die uw Linux-machines beschermt tegen virussen en andere bedreigingen, en biedt u daarmee een complete en veilige antivirus beveiligingsoplossing.