Al vanaf €8,26 p.j. (ex. BTW)

eScan Internet Security for Business

eScan Internet Security Suite voor het bedrijfsleven is een uitgebreide anti-virus- en informatiebeveiligingsoplossing waarmee u risico kunt beperken en uw kritieke infrastructuur efficiënt kunt beschermen. Bovendien bevat de nieuwe eScan Management Console (EMC) module een veilige webinterface die dynamisch beveiligingsbeheer van de server en eindpunten in een bedrijfsnetwerk vergemakkelijkt. Het is een uitstekende combinatie van geavanceerde en futuristische technologieën die bescherming bieden voor uw Windows-gebaseerde apparaten en eindpunten in het bedrijfsnetwerk.


Al vanaf €11,22 p.j. (ex. BTW)

eScan Total Security Suite for Business

eScan Total Security Suite voor het bedrijfsleven is een uitgebreide anti-virus- en informatiebeveiligingsoplossing waarmee u risico kunt beperken en uw kritieke infrastructuur efficiënt kunt beschermen. Bovendien bevat de nieuwe eScan Management Console (EMC) module een veilige webinterface die dynamisch beveiligingsbeheer van de server en eindpunten in een bedrijfsnetwerk vergemakkelijkt. Het is een uitstekende combinatie van geavanceerde en futuristische technologieën die bescherming bieden voor uw Windows-gebaseerde apparaten en eindpunten in het bedrijfsnetwerk.


Al vanaf €15,49 p.j.(ex. BTW)

eScan Enterprise Edition

Met de steeds toenemende veiligheidsbedreigingen in het informatietechnologie landschap is de bescherming van waardevolle intellectuele eigendom en bedrijfsgegevens tegen diefstal / misbruik zonder onderbreking van bedrijfscontinuïteit een kritisch probleem.


Al vanaf €12,87 p.j. (ex BTW)

eScan Corporate Edition

Bekommerd over de veiligheid van uw bedrijfsnetwerk over elk eindpunt – met inbegrip van fysieke en virtuele machines, servers, opslagapparaten, e-mail en internet? Gebruik de nieuwe en verbeterde eScan Corporate Edition (met Hybrid Network Support) die uw bedrijfsnetwerk beveiligt tegen allerlei cyberbedreigingen.


Al vanaf €9,39 p.j. (ex. BTW)

eScan Anti Virus SMB

eScan Anti-Virus voor midden- en kleinbedrijf met cloud security: Deze versie bevat alle essentiele onderdelen om uw computer veilig te houden van hedendaagse dreigingen op het internet. Dit is de 30 dagen proefversie: u kunt deze versie activeren met een licentiecode om gebruik te maken van uw aangeschafte licentie.


Al vanaf €22,28 p.j. (ex. BTW)

eScan Internet Security SMB

eScan Anti-Virus voor midden- en kleinbedrijf met cloud security: Deze versie bevat alle essentiele onderdelen om uw computer veilig te houden van hedendaagse dreigingen op het internet. Overigens bevat deze versie anti-phishing en parental control. Dit is de 30 dagen proefversie: u kunt deze versie activeren met een licentiecode om gebruik te maken van uw aangeschafte licentie.