Al vanaf €9,39 per gebruiker per jaar (exclusief btw)De volgende generatie beveiliging voor uw Windows® gebaseerde computer!

IT-beveiliging is een gemeenschappelijk probleem waarmee alle bedrijven geconfronteerd worden. MKB’s hebben met dezelfde bedreigingen te maken als grote bedrijven. MKB’s vertrouwen net zoveel op technologie en netwerken als elke onderneming. Hoewel grotere bedrijven goed uitgerust zijn met aanzienlijke middelen om zich te verdedigen tegen netwerkbeveiligingsgevaar, kunnen MKB’s in het algemeen geen toegewijde middelen betalen om de beveiliging van hun netwerk te beheren. EScan Anti-Virus voor kleine en middelgrote ondernemingen (MKB) met Cloud Security is een speciaal ontworpen uitgebreide beveiligingsoplossing die voldoet aan de behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen die een diepgaande verdediging bied tegen ontwikkelende bedreigingen met zeer lage eigendomskosten. De gecentraliseerde beheerconsole van eScan Anti-Virus voor Windows® helpt het beleid van de netwerkbeheerder op clientcomputers om malware-infecties te voorkomen en de productiviteit te verhogen door middel van toegangscontrole en applicatiecontrole, zodat u een hoog niveau van IT-beveiliging kan realiseren om zaken te waarborgen en continuïteit te onderhouden net als grotere bedrijven.


Koop eScan vandaag nog!

Zoek hiervoor uw dichtstbijzijnde computer speciaalzaak.


Prijslijst

Exclusief BTW

Ondersteunde platforms:

Voor Server & Clients Microsoft® Windows® 2016 / 10 / 2012 / SBS 2011 / Essential / 2008 R2 / 2008 / 2003 R2 / 2008/ 2003 R2 / 2003 / 8 / 7 / Vista / XP SP 2 / 2000 Service Pack 4 and Rollup pack 1 (Alleen voor 32-Bit en 64-Bit Versies)