Al vanaf €12,87 per gebruiker per jaar (exclusief BTW)
De volgende generatie beveiliging voor uw bedrijfsnetwerk!

Bekommerd over de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk over elk eindpunt – met inbegrip van fysieke en virtuele machines, servers, opslagapparaten, e-mail en internet? Gebruik de nieuwe en verbeterde eScan Corporate Edition (met Hybrid Network Support) die uw bedrijfsnetwerk beveiligt tegen allerlei cyberbedreigingen. Aangezien Informatietechnologie een belangrijke backbone is van elk bedrijf, wordt de IT-beveiliging vandaag beschouwd als een cruciaal onderdeel van de bedrijfsstrategie door de organisaties. Met de steeds toenemende bedreigingen in het cyberbeveiligingslandschap is de bescherming van waardevolle intellectuele eigendom en bedrijfsgegevens tegen diefstal / misbruik zonder onderbreking van bedrijfscontinuïteit een kritisch probleem.

Het elimineren van bedreigingen is een uitdaging; Daarom beschouwen bedrijven bescherming tegen dergelijke bedreigingen als een top management probleem. Het nieuwe anti-virus van eScan voor bedrijven versterkt de beveiligingsmogelijkheden van de bedrijven doordat multilayer-beveiliging complexe bedreigingen biedt en de kritische bedrijfsinformatie effectief beveiligt zonder de bedrijfsgroei te beperken. Het is een uitstekende combinatie van geavanceerde en futuristische technologieën die bescherming bieden aan zowel Windows als Macintosh- en Linux-computers in het netwerk.


Koop eScan vandaag nog!

Zoek hiervoor uw dichtstbijzijnde computer speciaalzaak.Prijslijst

Exclusief BTW

Ondersteunde platforms:

Voor Server & Clients Microsoft® Windows® 2016 / 10 / 2012 / SBS 2011 / Essential / 2008 R2 / 2008 / 2003 R2 / 2008/ 2003 R2 / 2003 / 8 / 7 / Vista / XP SP 2 / 2000 Service Pack 4 and Rollup pack 1 (Alleen voor 32-Bit en 64-Bit Versies)