eScan AV Toolkit ook voor niet – eScan gebruikers!

 

MWAV Toolkt eScan Anti-Virus Toolkit

eScanAV Anti-Virus Toolkit (MWAV) maakt deel uit van het eScan-assortiment en is een van de meest populaire ondersteunende tools die door ons wordt aangeboden. Klanten gebruiken eScan-toolkit voor het verwijderen van malware / adware / spyware en ook voor het verwijderen van de “na-effecten” van malware-infecties. Het is dan ook beschikbaar als een stand-alone download.

Op veel fora wereldwijd treft u het advies aan om de eScanAV Anti-Virus Toolkit (MWAV) te gebruiken voor die gevallen waarin men last heeft van “sterke” infecties. Mede door deze krachtige toolkit kreeg eScan de hoogste score voor malwaredesinfectie van AV-Comparatives.

Stapt u over van een gratis Anti-Virus oplossing naar eScan? Twee Anti-Virus programma’s gelijk levert vaak problemen op! Maak uw computer dus eerst schoon met deze Toolkit voor u uw oude Anti-Virus verwijdert – u voorkomt dat aanwezige infecties op uw computer alsnog de kop opsteken!