eScan AV – software upgrade

eScan biedt aan al haar klanten kosteloos upgrades van de software aan gedurende de looptijd van het abonnement. Niet iedereen weet dat dat iets anders is dan het abonnement zelf – het abonnement zorgt ervoor dat je de updates blijft ontvangen, de upgrade van de software dient er voor om de laatste versie te gebruiken.
Een goede reden om te upgraden is dat graag de laatste versie wilt hebben met de laatste snufjes en beveiligingsoplossingen. Een reden om dit juist niet te doen is omdat je bang bent iets stuk te maken wat op dit moment prima werkt.

Hoe moet het?
Erg simpel: downloadt de upgrade file vanaf deze locatie en installeer deze op de computer waar eScan op draait.
Download bestanden en aanwijzingen, zie deze pagina: https://escanav.nl/escan-versie-upgrade/